Meteen naar de content

Volg ons

Voor 23:30 besteld = Morgen GRATIS in huis

Onze klantenservice:

Slaapkamer

Leuk dat je shopt in ons Slaapkamer assortiment!

Hieronder hebben we de categorieën neergezet welke leuke en inspirerende producten voor jouw slaapkamer bevatten. Kijk eens rond en vind jouw volgende aanwinst!

Elektronica
In de meeste slaapkamers is tegenwoordig meestal wel wat elektronica te vinden. Zo is er natuurlijk de al-oude wekker, die inmiddels vaak wat meer functies heeft... (wij hebben een mooie voor je, met ingebouwde telefoonoplader!) Daarnaast is er natuurlijk de televisie, maar wat denk je van een beamer voor in je slaapkamer?

Klik hier om het volledige Elektronica-assortiment te bekijken >

Verlichting
Sfeerverlichting in de slaapkamer is van onmisbare waarde. Goede sfeerverlichting zorgt ervoor dat je rustig in slaap komt of de juiste sfeer creëert voor de late uurtjes. Zo kies je bijvoorbeeld voor een hippe maanlamp, of een rustig warm-wit verlichtingssnoer.

Klik hier om het volledige Verlichting-assortiment te bekijken >

Veiligheid
Natuurlijk moet je er niet aan denken, maar je moet je er natuurlijk wel op voorbereiden. Wat nou als er per ongeluk een gaslek in jouw huis begint? Of als er onverhoopt een brand uitbreekt? Dan wil je natuurlijk wel gewaarschuwd worden! Het speciale veiligheidsassortiment van In Round zorgt ervoor dat jij rustig kan slapen. Altijd.

Klik hier om het volledige Veiligheid-assortiment te bekijken >

Overig
Naast al dat moois wat we hierboven al beschreven hebben we ook gewoon nog wat toffe andere dingen liggen. Wat denk je van een Wifi-versterker, zodat je ook in jouw slaapkamer gewoon goed internet hebt? Alles is mogelijk in het Overige tuinassortiment van In Round

Klik hier om het volledige Overige Slaapkamer-assortiment te bekijken >

Ben je op zoek naar iets anders? Of weet je het nog niet helemaal?
Neem dan eens een kijkje in onze top 10 bestseller lijst; daar zit altijd wel wat voor jou bij!

Ga naar de Top-10 Bestsellers >

Voor 23:30 besteld = volgende dag in huis!

Onze uitmuntende klantenservice reageert binnen 24 uur

100% tevredenheidsgarantie: anders kun je altijd retourneren